Skip to main content

Verbouw, Onderhoud en Renovatie

Een aanbouw aan uw huis of een nieuwe badkamer of keuken. Een mooie serre of een dakkapel. Een ruime kap op uw garage. Voor vrijwel iedere verbouwing, klein of groot, kunt u vertrouwen op Rickli Bouw. Wij zijn van alle markten thuis.

Als er ergens sprake is van maatwerk, dan is het wel in verbouw- en onderhoudsprojecten. Ieder karwei is weer anders. Of er nu een dakraam moet worden geplaatst of een badkamer moet worden gerenoveerd. Kern van de zaak is altijd een perfecte aansluiting van de nieuwe onderdelen op de bestaande bouw. En juist dat vereist vakmanschap en verantwoord improviseren.

Maar verbouwen is meer dan vakmanschap. Een verbouwproject bestaat bij Rickli Bouw uit een compleet pakket dienstverlening. En, omdat we vaak in de bestaande woonomgeving werken, besteden we extra aandacht aan planning en manier van werken. Overlast wordt zo tot een absoluut minimum beperkt.

Vaak is er een vergunning nodig voor een verbouw. Ricli Bouw helpt u ook in dit traject.

Onderhoud en renovatie

Een van de sterke punten van Rickli Bouw is onderhoud en renovatie. U kunt hierbij denken aan het  vervangen van vloeren, het isoleren van woningen en het vernieuwen van kozijnen, dakgoten en boeidelen, het maken van badkamers en toiletten. Maar ook aan het plaatsen van beglazing, het vernieuwen van dakbedekking en andere onderhouds- of kluswerkzaamheden.

Door onze wijze van werken, altijd in goed overleg met de opdrachtgever zijn we er iedere keer weer in geslaagd de overlast voor de klant tot een minimum te beperken. Zowel opdrachtgevers als gebruikers tonen zich over die manier van werken steeds uitermate tevreden.

Als relatief kleine organisatie kunnen wij snel op zaken inspelen. Wanneer het herstel van bouwkundige gebreken niet kan wachten, komen wij direct in actie, ook buiten kantoortijden en in het weekend.