Skip to main content

Over Rickli Bouw

Rickli Bouw is een kleinschalig bouw- en klusbedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen. Onze medewerkers weten als geen ander hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. Of het nu gaat om een schuurtje, een verbouwing van uw badkamer of een aanbouw aan uw woning, onderhoud of renovatiewerk, het vakmanschap van onze medewerkers staat borg voor degelijk vakwerk. Of het nu om kleine of grote klussen gaat, wij draaien er onze hand niet voor om. Wij steken de handen uit de mouwen en weten wat aanpakken is. Op ons kunt u bouwen. Dat maakt ons bedrijf zo bijzonder.

Service en dienstverlening

Bij Rickli Bouw staan service en dienstverlening voorop naast flexibiliteit en inlevingsvermogen. Wat wij met u afspreken maken wij waar. Géén vervelende meerkosten na de aanbesteding, wij doen wat wij beloven. Wij (ver)bouwen met oog voor detail en veel aandacht voor de opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een interactieve aanpak, waarin wij intensief met u optrekken. Voor, tijdens en na de bouw of verbouw. Wij proberen vooral goed naar uw wensen te luisteren. Waar mogelijk zullen wij uw plannen aanvullen met onze, in vele werken opgedane ervaring. Vooral bij de praktische kanten van uw bouwplannen kunnen wij desgewenst adviseren, waarbij uw ideeen altijd centraal blijven staan.

Betrouwbaar

Verder is het onze missie om vooral betrouwbaar te zijn. U kunt op ons rekenen. Wij komen onze afspraken na, en houden er rekening mee dat we tijdens de uitvoering van bouwprojecten bij u te gast zijn. Daar handelen wij dan ook naar.

Ricli Bouw is al met al een een betrouwbare en prettige partner voor al uw grote en kleine bouwprojecten en klussen.